Tagged: rrezim avioni

video te frikeshme me avione 0

Video te Frikshme te Kapura ne Avione

Udhetimi me avion nuk eshte gjithmone i kendshem sic mund te jete shpeshhere. Ne videon e meposhtme do te ndiqni raste te frikshme dhe shume tronditese te ndodhura ne fluturime te ndryshme me avione....