Tagged: rekorde boterore

rekordet boterore 0

10 Rekordet me te Cmendura

Njerëzit bëjnë gjëra të çmendura gjatë gjithë kohës. Disa prej tyre janë aq të çmendur dhe të jashtëzakonshëm saqë zene vend në librin e Rekordeve Botërore të Guinnessit. Keto rekorde filluan qe ne vitin...