Tagged: pyjeve tropikale

pyjet e amazones 0

10 Kafshet me te Rrezikshme te Amazones

Te vizituarit e pyjeve tropikale te Amazones eshte nje nder endrrat me te lakmuara te dashamiresve te natyres dhe entuziasteve te kafsheve. Por pyjet tropikale me te medha te planetin nuk jane pa rreziqe,...