Category: Te pa shpjegueshme

0

10 Sekrete te Shkretetires se Saharase

Rëra e Saharasë ka përpirë njerëz,kafshë dhe qytete të tëra gjate të epokave.  Eshtë shkretëtira më e madhe në botë, dhe ata që humbasin në fushat e sajë të pafundme me rërë zakonisht nuk...