Category: Kuriozitet

pyjet e amazones 0

10 Kafshet me te Rrezikshme te Amazones

Te vizituarit e pyjeve tropikale te Amazones eshte nje nder endrrat me te lakmuara te dashamiresve te natyres dhe entuziasteve te kafsheve. Por pyjet tropikale me te medha te planetin nuk jane pa rreziqe,...

rekordet boterore 0

10 Rekordet me te Cmendura

Njerëzit bëjnë gjëra të çmendura gjatë gjithë kohës. Disa prej tyre janë aq të çmendur dhe të jashtëzakonshëm saqë zene vend në librin e Rekordeve Botërore të Guinnessit. Keto rekorde filluan qe ne vitin...