9 Zhdukjet më Misterioze te Kapura ne Kamera

Zhdukja e njereze ne menyre te pa shpjegueshme te kapura ne kamera eshte nje aktivitet rrenqethes dhe plot me mistere. Po ashtu ngjarjet me grabitjen e njerezve jane rritur shume kohet e fundit ne shume vende te botes, ku si pasoje viktima te ketije krimi jane njereze te thjeshte dhe kryesisht gra ose femije.

Ndiqni videon dhe ndani me ne ndonje ngjarje misterioze te ketij lloji qe ju mund te dini.

You may also like...

Komenti Juaj