10 Video te Frikshme ne Internet

Interneti eshte i mbushur me shume video paranormale te ngarkuara nga njerez qe jane ndeshur me aktivitete te frikshme ne momente te ndryshme.

Gjithashtu eshte e veshtire te dallosh nese keto ngjarje jane te verteta ne disa video, sepse shpeshhere filmimet jane amatore. Po ashtu shume njerez jane kundra ketyre videove duke aluduar se shumica jane trillime ose modifikime kompjuterike.

Po ju, si mendoni?

Shikoni videon e meposhteme per me shume dhe ndani mendimin tuaj me ne.

You may also like...

Komenti Juaj