10 Rekordet me te Cmendura

Njerëzit bëjnë gjëra të çmendura gjatë gjithë kohës. Disa prej tyre janë aq të çmendur dhe të jashtëzakonshëm saqë zene vend në librin e Rekordeve Botërore të Guinnessit.

Keto rekorde filluan qe ne vitin 1998 kur u shfaq libri rekordeve Guinness, qe nga ajo kohe njerezit jane perpjekur vazhdimisht qe te vertetojne se mund te bejne gjera qe te tjeret nuk munden. Kjo eshte nje liste e disa prej rekordeve me te cmendura dhe me te jashtezakonshme te vendosura ndonjehere

You may also like...

Komenti Juaj